Villkor för middagen 18/12

Den 18 december arrangeras en middag på Frölunda Torg som en del av julkampanjen. Middagen är inte öppen för allmänheten men alla som vill kan tävla om en plats. Tävlingen har annonserats på Frölunda Torgs sociala medier där de utvalda personerna också blir kontaktade. Följande villkor gäller för middagen: * Middagen arrangeras av Frölunda Torg.... Läs mera »

Villkor för julklappstävlingen...

Har du svårt att hitta en julklapp åt din kompis, bror, mormor, katt, chef eller någon annan? På Frölunda Torg finns något för alla – låt vår inneboende Alonnika lösa de svåraste klapparna! Vill du tävla kommenterar du på det inlägg på Facebook eller Instagram som hör till tävlingen. Den 17 december väljer vi ut... Läs mera »

Villkor för filmkvällen 15/12

Den 15:e december arrangeras en filmkväll på Frölunda Torg som en del av julkampanjen. Tävligen har annonserats på Frölunda Torgs sociala medier där de utvalda personerna också blir kontaktade.   Följande villkor gäller för filmkvällen: * Filmkvällen arrangeras av Frölunda Torg. I vinsten ingår ett besök hos vår inneboende Alonnika med filmvisning och enklare tilltugg. *... Läs mera »

Fem tips för en mysigare december

Försök tänka in alla sinnen när du förbereder inför julen. Kombon av strålande vackra stjärnor, stämningsfull julmusik, mjuka material, smaken av pepparkaka och doften av saffran gör den mörkaste tiden på året till den mysigaste. Det strålar en stjärna The dark season är här och det bästa vi kan göra är att ljusa upp. Stjärnor... Läs mera »

Sveriges värsta företagsklapp ...

För några veckor sedan frågade vi våra följare på sociala medier om dåliga julklappar de fått av jobbet. Ni vet de där klassiska – en penna med företagets logga, en pocketbok man redan har läst. Som plåster på såren gav vi dem chansen att köpa något de faktiskt ville ha. Genom att nominera sin värsta... Läs mera »

Göteborgs bästa köpcentrum

Grattis till oss! Vi har nämligen för tredje gången blivit utsedda till Göteborgs bästa köpcentrum av Mix Megapols Morrongäng. Omröstningen pågick under 11 timmar på Morrongängets Facebooksida där man kunde rösta på antingen Frölunda Torg eller Kungsmässan. Vi följde nervöst omröstningen och det stod länge väldigt lika. Men göteborgarna och våra älskade besökare gjorde sina... Läs mera »

Ministerbesök på Frölunda Torg

Under måndagen fick Frölunda Torg celebert besök i form av finansminister Magdalena Andersson som besöker Göteborg i dagarna två. Finansdepartementet hade fått höra om Frölunda Torgs och Kompetenscentrum Centrum-Västers projekt CentrumAkademin och blev således nyfikna på att veta mer. Frölunda Torg visade sig från sin vackraste sida när solen lyste på och ministern rullade in... Läs mera »

Presenter till pappa

Fars dag is coming up. Den 12 november är det dags att fira våra fina farsor. Här kommer fem tips på presenter till pappa. Something sweet Choklad blir man glad av. Hos oss finns flera konditorier som erbjuder vackra tårtor och bakelser. På Sweetline kan du plocka ihop en ask lyxiga praliner och få den... Läs mera »

Tio besökare belönas med prese...

För några veckor sedan skickade vi ut en enkät med frågor om vad våra besökare vill ha för funktioner i en Frölunda Torg-app. Tack för hjälpen, alla ni som deltog! Vi har valt ut tio vinnare som belönas med varsitt presentkort. Nedan ser du personerna som vunnit. Är du en av dem? Svara på mejlet... Läs mera »