Åhléns lanserar kollektion i samarbete med Carin Wester

Om ni tar vägen förbi Åhléns denna veckan så får ni inte missa den första kollektionen i deras exklusiva samarbete med modeskaparen Carin Wester. I entrén på nedre plan har det skyltats om för att visa upp den nya kollektionen och under vecka 40 kommer ni kunna se kollektionen även utanför butiken, på Frölunda Torgs övre plan.

Kollektionen omfattar kläder, accessoarer och väskor och är den första i raden av återkommande vår- och höstkollektioner, som endast kommer att finnas tillgängligt på Åhléns.

-Vi är väldigt glada över att nu till hösten äntligen kunna erbjuda Carin Wester för våra kunder. Vi tror att märket och den nya kollektionen kommer att passa och tilltala våra modeintresserade kunder, säger Frida Tham, Designchef Mode Åhléns.

Lite om Carin Wester
Carin Wester inledde sin karriär som damdesigner på Paul & Friends. Hon startade sitt eget klädmärke 2004 och fick snabbt internationell uppmärksamhet. Modeskaparen är flerfaldigat prisbelönad, bland annat har hon mottagit Damernas Världs ”Guldknappen” 2009 samt ”Årets nykomling” 2004 av ELLE. Carin Wester arbetar idag som Creative Director på WeSC.