Ett bra år för Frölunda Torg

Vilket magiskt år vi har haft!

Under år 2018 har vi tagit hem vinsten i TRE prestigefulla tävlingar med julkampanjen ”Alonnika flyttar in”. Läs mer om de spännande tävlingarna här!


Swedish Content Awards
Först av stapeln gick Swedish Content Awards på Berns i Stockholm. Tävlingen som belönar bästa content i Sverige.

Vi tävlade i kategorin Detaljhandel mot bland annat Ica Buffé och Stensåkra Charkuteri & Deli. Men det var vi som kammade hem det eftertraktade guldet. Så himla roligt!

 

Best Marketing Campaign i NCSC Awards
Nästa tävling gick i oktober då tävlingen NCSC Awards ägde rum. I denna tävling var vi nominerade i två kategorier – Best Marketing Campaign och Best Innovation. Men denna gång fick vi nöja oss med en vinst, vilket blev i kategorin Best Marketing Campaign. Andra gången gillt tog vi hem vinsten med vår julkampanj. Vilken grej!

Juryns motivering löd:

 En väl genomförd kampanj som på ett innovativt och smart sätt involverar såväl besökarna och centret som hyresgästerna och ger en känsla av att här finns allt man behöver för en fungerande tillvaro – här skulle man kunna bo.

Kampanjen drivs framåt genom en fantastisk huvudperson som sprider en varm och trevlig hemma-hos-känsla och som väcker nyfikenhet och lust att följa kampanjen framåt. En unik och intelligent kampanjuppbyggnad där sociala medier och upplevelse på plats löper parallellt sida vid sida. En tydlig idé och klara målsättningar som överträffade alla förväntningar och uppsatta mål. En kampanj med händelserna i centrum.


International Content Marketing Awards
Sist men absolut inte minst, fick vi åka till London i november då vi ännu en gång var nominerade med kampanjen ”Alonnika flyttar in”. Denna gång var det inte mindre än International Content Marketing Awards vi blivit uppmärksammade av. En internationell tävling som är mycket eftertraktad!

Det var en pampig gala med många kategorier och företag på plats, men till slut var det vår tur och konferenciern ropade upp  ”Living in a mall with Frölunda Torg” som vinnare. Guldet gick till oss, en tredje gång! Ett otroligt ärofyllt pris som vi är mycket stolta över.

Ett STORT tack till alla inblandade som gjort detta möjligt! Nu blickar vi framåt mot nästa spännande år. Tänk vilka möjligheter vi har att se fram emot.

Hälsningar, Centrumledningen