Extrajobb sociala medier Frölunda Torg

Drömmer du om ett extrajobb inom sociala medier?

Studerar du marknadsföring, älskar sociala medier och behöver ett extrajobb? Har du dessutom känsla för att skapa inspirerande bildmaterial och utrycker dig väl i text?

Vi letar just nu efter en person som kan avlasta vår sociala medier ansvarig genom att ta fram bildmaterial till Frölunda Torgs sociala kanaler några timmar i månaden (ca 10-15 h/månad).


Vem är du?

Vi söker dig som är energisk, älskar att träffa nya människor och är bra på att skapa relationer. Du är också väldigt självgående, har lätt för att följa anvisningar och är anpassningsbar. Du är kreativ och kanske viktigast av allt har du känsla för att skapa inspirerande bild- och videomaterial och du uttrycker dig väl i text.

Du är van vid att använda Instagram och Facebook  som plattform och du har koll på trender inom dessa kanaler. Du har dessutom kunskaper i bildredigeringsprogram så
som Lightroom, Photoshop eller liknande program.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ta fram bild och videomaterial till våra sociala kanaler. Främst till Instagram (Insta stories & inlägg) samt Facebook inlägg. Materialet skapas på Frölunda Torg där fokus kommer ligga på att marknadsföra våra hyresgäster, saker som händer på torget, nyheter, event, tävlingar och mycket annat. Större delen av tiden är du runt i våra 200 butiker och hämtar hem material och bilder. Du kommer varje vecka få tydliga direktiv på vad för material och content du ska producera från vår sociala medier ansvarig.


Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och utvecklande extrajobb där du får erfarenhet av att arbeta med sociala medier. Du får även bli en del av ett härligt team som alltid har högt i tak!

Stämmer detta in på dig?
Skicka ditt CV och personliga brev till:

Marknadschef
Johanne Gabrielson, johanne.gabrielson@skandiafastigheter.se

Sista ansökningsdag 30 september 2018.