Fem tips för en mysigare december

Försök tänka in alla sinnen när du förbereder inför julen. Kombon av strålande vackra stjärnor, stämningsfull julmusik, mjuka material, smaken av pepparkaka och doften av saffran gör den mörkaste tiden på året till den mysigaste.

Det strålar en stjärna
The dark season är här och det bästa vi kan göra är att ljusa upp. Stjärnor och ljusstakar finns i alla former och färger och levande ljus ger ännu mer stämning och värme.

Ljudet av jul
Ja, det är helt okej att gå all in på julmusik redan nu. Men ljudet av en sprakande brasa kan vara minst lika ljuvligt för öronen – oavsett om du njuter av den in real life eller på tv-skärmen.

Mjuka material
En mjuk och mysig filt eller ett par stickade strumpor gör att december känns varm och skön helt plötsligt. Kryp upp i soffan, slappna av och stryk handen över någon du tycker om.

Smaka på julen
Pepparkakor, julmust, lussebullar, risgrynsgröt, knäck, glögg and the list goes on. Julen är en smakfull högtid. Ladda upp med en chokladkalender för en extra söt och god advent.

Doften av december
Doften av hyacinter, saffran eller nyfallen snö – finns det något juligare? Plocka in lite granris, stoppa nejlikor i en apelsin, lacka klapparna och ge din näsa en ljuvlig december.