Göteborgs bästa köpcentrum

Grattis till oss! Vi har nämligen för tredje gången blivit utsedda till Göteborgs bästa köpcentrum av Mix Megapols Morrongäng. Omröstningen pågick under 11 timmar på Morrongängets Facebooksida där man kunde rösta på antingen Frölunda Torg eller Kungsmässan. Vi följde nervöst omröstningen och det stod länge väldigt lika. Men göteborgarna och våra älskade besökare gjorde sina röster hörda och Frölunda Torg vann till slut med över 300 röster.

Under onsdagsmorgonen var Frölunda Torgs marknadschef Johanne Gabrielson och marknadsassistent Johanna Lennerhov på plats i Morrongängets studio för att ta emot det fina priset av Linda, Peter och Ingemar.

För att lyssna på hela intervjun spola fram till 19:34 under denna sändning >>

Varför tror du att vi vann?
– Vi tycker om att utveckla oss och att hela tiden flytta fram positionerna så att våra besökare får uppleva något nytt varje gång de besöker oss. Allt från kampanjer till nya butiker och restauranger, säger Johanne Gabrielson, marknadschef på Frölunda Torg.

Vad har vi på gång?
– Vi har mycket nytt på gång! Det mest spännande är det som händer om en vecka när vi öppnar årets julkampanj. Vi kommer att göra en helt annorlunda twist i år och visa att Frölunda Torg är så stort att man kan bo och verka här – därför kommer vi att göra ett experiment och låta en person flytta in på torget, säger Johanne Gabrielson.

Blir du nyfiken på vårt experiment? Följ oss på sociala medier för att inte missa något!