Höstens hårtrender

Nikita Hair lanserar sin höst och vinterkollektion skapad av Nikita Hairs egna creative team.

I höst ska linjerna vara softa och färgerna diffusa. Naturligt, feminint och självsäkert. Så väljer Nikita Hair att beskriva höst- och vintermodet för hår- och makeup.

Hairpainting är en teknik som vi kommer se mycket av framöver. Det är ett enkelt sätt att skräddarsy färgerna för varje personlighet. Ljusa, mörka och mellantoner blir noga placerade så att de framhäver dina bästa sidor. Vi tar balayagetekniken ett steg vidare för att anpassa färgerna ännu bättre till varje unik kund! Blorange, metallics, och cool brunettes är begrepp som utmärker sig under denna säsong, säger Laila Pettersen, Art Director i Nikita Hair Norden.

Våra frisörer har kunskap om de allra senaste trenderna och anpassar klippningen och färgen så att personligheten hos varje kund framhävs. Höstens/vinterns kollektion återspeglar just detta. Vi har studerat modellerna och skapat frisyrer som vi anser passar dem. Uttrycket i frisyrerna är en arbetad man ändå naturlig look. Vi har därför låtit håret leva fritt och endast stylat håret lätt. Håret är klippt i en avslappnad look som kan hänga fritt och en färg som matchar frisyren. Frisyren och färgen kompletterar varandra perfekt, säger Pettersen.