Hurra, hurra, hurra!

Frölunda Torg Awards är en unik och årligen återkommande tillställning där vi samlar alla medarbetare på centrat för att fira tillsammans. Frölunda Torg Awards 6:e upplagan tog oss tillbaka till det glada 20-talet med charleston, fjädrar, fransar, pärlor och flärd.

Under den stora festligheten passar Centrumledningen på Frölunda Torg även på att dela ut Awards (priser) till de butiker, verksamheter och personer som gjort det där lilla extra under året som gått. Att vinna ett Award på Frölunda Torg Awards är mycket hedersfyllt och festen är en mycket uppskattad högtid för torgets medarbetare.

Vinnarna i Frölunda Torg Awards 6:e upplagan är…

 

Årets skyltning och dekor

Rom byggdes inte på en dag – och den här butiken visar verkligen prov på att trägen vinner. På senaste år har man med hårt och målmedvetet arbete flyttat fram sin position. Butiken har visat hur man aktivt arbetar med skylt och dekor för att skapa skillnad på ett föredömligt sätt och få flera av dina sinnen att attraheras vid köp – det är några av delarna i deras framgångssaga! Vinnaren är: L’Occitane!

 

Årets butik

”Fräscht i butiken och ordning och reda på hyllorna”, ”Det självklara valet och man känner sig alltid mycket välkommen” samt kort och gott ”Simply amazing” – det är några av de saker som kunderna sagt om vinnaren i kategorin. Förutom folkets röst kan vi tillägga att gemenskap, laganda, tydligt mål och tydligt ledarskap blandat med en stor portion ”ha roligt på jobbet” är delar av receptet för detta framgångsrika team. År efter år slår de sin försäljningsbudget och redan från dag ett har de varit ett uppskattat varumärke hos våra kunder. Vinnaren är: New Yorker!

Årets raket

Det är oerhört kul att just den här butiken vinner. Den visar att alla kan ha sina ups and downs och att det gäller att kämpa på både i med- och motvind! Sedan en ny ägare tagit över har det gått spikrakt uppåt. Med en passion för event och ett aktivt arbete med att sprida sitt varumärke i såväl kundklubbar som internt i huset blir den här butikens närvaro alltid förknippad med FEST! Vinnaren är: Party Land!

 

Årets hederspris

Den här verksamheten kan sin business och har lång erfarenhet av lokalt entreprenörskap. Man visar prov på att den där ”lokala världsmästaren” är ack så viktig i vår vardag. Med stor detaljkunskap, passion och kärlek till produkten håller man oerhört hög service i butiken och är alltid hjälpsam i mötet med kunden. Att detta dessutom är ett familje-företag som drivs av den fjärde och femte generationen och att de hjälpt göteborgarna med skoinköp sedan 1897 är mer än imponerade. Vinnaren är: Johanssons Skor!

Årets Frölunda Torg Profil

Det här är en person som alltid sätter servicen i första rummet och alltid får våra kunder att känna att de kommer i första hand. En person som alltid sprider glädje omkring sig, som är expert på sitt område och som gärna tipsar dig på vägen. Man kan säga att personen är den där självklara serviceörnen som alltid räddar dina tidiga morgnar. Att den här personen dessutom gör det där lilla extra för att torget ska bli en bättre plats – varje dag – bidrar till motiveringen för vinst i kategorin Årets Frölunda Torg-profil. Vinnaren är: Mattias på Espresso House!