Nikita Hair har utsetts till Årets Frisörföretag!

Nikita Hair vann i lördags priset för Årets Frisörföretag 2017. Varje år arangerar Frisörföretagarna en magnifik hårfest i Stockholm där hela Sveriges hår- och skönhetselit samlas. När priset för «Årets Frisörföretag» presenterades uppstod ett stort jubel i hela lokalen bland frisörerna från Nikita Hair som deltog på prisutdelningen!

Juryns nominering:

Ett frisörföretag som sedan 2006 etablerat sig som ett av Sveriges största frisörföretag med över 200 anställda frisörer. Nikita Hair har med stort mod och uthållighet visat att det går att lyckats affärsmässigt på en oerhört konkurrensutsattmarknad. Nikita Hair har genom att hålla fast vid sina värderingar och mål skapat framgångar både kreativt och ekonomiskt. Nikita Hair är en seriös aktör som förutom god personalpolicy med tydliga karriärmöjligheter även genomför aktiviteter för en seriösare bransch med konkurrens på lika villkor.

Stor ära

«Det är en mycket stor ära att ta emot detta pris», säger VD Anette Johansson. Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med över 30 års erfarenhet i branschen med duktiga frisörer och med äkta frisörglädje som ger kunderna en upplevelse i stolen. Genom att ta emot detta pris får vi bekräftat att Nikita Hair har rätt fokus. «Detta visar att vi lyckas arbeta målmedvetet och utvecklat våra salonger samt frisörer.

Vi har gjort en ” Turnaround ” och visar en kraftig positiv resultatutveckling dom senaste fem åren, resultatet för 2015 blev 10 msek och 2016 blir fortsatt positivt säger en glad, Johansson.

Stolt Nikita grundare

Frisörkedjans grundare, Inger Ellen Nicolaisen gratulerar medarbetarna och är väldigt stolt över priset som Årets frisörföretag. «Att vi får motta ett av branschens mest eftertraktade priser är tack vare våra duktiga medarbetare som gör en fantastisk insats genom att göra kunderna fina i håret varje dag och bidra med inspiration för alla som jobbar på Nikita Hair», säger en nöjd Nicolaisen.

För mer information ta kontakt med VD Anette Johansson på telefon: +46 732 742824.

Fakta om Nikita Hair:

1984 gick Elton Johns superhit «Nikita» varm på radiostationerna och han räknas därmed som gudfar till frisöräventyret som startade med en enda salong i staden Tverlandet utanför Bodö i Norge samma år.

Nikita Hairs entreprenör och grundare, Inger Ellen Nicolaisen, har med stark drivkraft, entusiasm, ledarskap och en vision om att bygga människor, skapat historiens största äventyr inom hår och skönhet.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats bygga framgångsrika frisörsalonger i Norge och Sverige genom starkt fokus på kunden, yrkeskunniga frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att stärka varandra.

Inger Ellens livsmotto inspirerar oss till att alltid ha fokus på utveckling för att göra alla kundbesök unika: «Om du tror att du klarar det, eller inte tror att du klarar det – så har du rätt!»

Entusiasm och drivkraft

Inger Ellen Nicolaisen är jordnära, har en frispråkig ledarstil och en förmåga att inspirera och motivera som är helt unik. Hon går i framkant för att visa vägen, och har vunnit flera utmärkelser och priser för sitt ledarskap, bland annat «Entrepreneur of the year» och «Konsten att leda». Hon har också varit «Årets affärskvinna» i Norge. År 2004 var hon programledare för serien Kandidaten (den norska versionen av «The Apprentice»).

Äventyret fortsätter

Nikita Hair fortsätter att växa och vår vision är tydlig: «Vi ska skapa historiens största frisöräventyr». Vi jobbar ständigt med fokus på bra kundupplevelser och yrkeskunniga frisörer som lever efter våra värderingar och är moderna, uppmärksamma, vänliga, entusiastiska, oformella och professionella! Nu öppnar vi två salonger till, Frölunda Torg och Valbo köpcentrum under februari!