Saddler Scandinavia är tillbaka!

Efter förra årets succé så öppnar Saddler Scandinavia återigen en Pop-Up butik på Frölunda Torg! Saddler Scandinavia är ett av de ledande accessoarföretagen i Skandinavien och 26 oktober öppnade Saddler en POP UP-butik på Frölunda Torg  för att få möjlighet att möta konsumenterna som faktiskt använder deras produkter.

  • Att åter få chansen att öppna POP UP-butik på Frölunda Torg känns väldigt skoj, säger Anne Ljungsvik, sortiment- och designchef Saddler Scandinavia.

Saddler Scandinavia tillverkar genom sitt genuina hantverk och kärleken till läder produkter som till exempel bälten, väskor och plånböcker för det egna varumärket SDLR och för externa varumärken som bland annat Oscar Jacobson, J.Lindeberg och Morris. Fokuset på att skapa lädervaror av högsta kvalité har sedan starten varit det primära. För det egna varumärket designar och utvecklar man allting själva och i sammarbetet med de externa varumärkena arbetar Saddlers design- och produktionsteam tätt ihop med respektive varumärke för att utveckla produkter som passar just det varumärkets profil. Nu vill man ut och möta konsumenterna för att kunna ta nästa steg. När möjligheten om en POP UP- butik väcktes var Frölunda Torg, det köpcentrum som har storgöteborgs nöjdaste kunder, ett självklart förstahandsval.

  • Tanken med att öppna en fysisk butik är att vi vill möta de som faktiskt använder våra produkter. Vi vill se och lära känna konsumenten och självklart även presentera vårt varumärke. En POP UP- butik känns som ett perfekt första steg i att möta konsumenten direkt, berättar Anne Ljungsvik.

Frölunda Torg har under det senaste året arbetat aktivt med POP UP-butiker i köpcentrat. Centrumchef David Schongin förklarar varför man valt att satsa på POP UP-konceptet.

  • Det ger både nya och etablerade företag möjlighet att testa sin produkt på en handelsplats som besöks av över 33 000 besökare varje dag. Samtidigt ger de oss möjlighet att skapa ett spännande, innovativt och uppdaterat utbud för besökarna och ser det som ett spännande komplement till våra 200 butiker.

Saddler Scandinavia öppnade sin POP UP-butik den 26 oktober och finns på Frölunda Torg i 3 månader. Du hittar butiken på övre plan vid Cubus.