Sveriges värsta företagsklapp utsedd!

För några veckor sedan frågade vi våra följare på sociala medier om dåliga julklappar de fått av jobbet. Ni vet de där klassiska – en penna med företagets logga, en pocketbok man redan har läst. Som plåster på såren gav vi dem chansen att köpa något de faktiskt ville ha. Genom att nominera sin värsta företagsklapp kunde de vinna ett presentkort på Frölunda Torg.

Många kommentarer ramlade in och det visade sig att en hel del märkliga företagsklappar har delats ut runt om i Göteborg. Och nu har vinnaren utsetts! Vi säger grattis till Lotten Ekdahl som har vunnit ett presentkort på 1000 kronor. Så här löd hennes kommentar:

”Ett år hade stadsdelen jag jobbade i ovanligt kass ekonomi men vår chef tyckte synd om oss så hon kom på att det fanns en massa grejer i nåt förråd som hon kunde dela ut. Det var kontorsgrejer som blivit kvar när stadsdelar slagits ihop och nu hade ”fel” namn på sig. Har för mig att det typ var en penna, en ficklampa och en passare. Ficklampan funkade inte och pennan hade torkat. Men jätteflashigt att ha en passare som det står Biskopsgården på. (Det kan ha vart en linjal också)”