Vinnarna av Frölunda Torg Awards

Vi tycker att det är viktigt att hylla våra medarbetare – det är ju de som gör Frölunda Torg! Varje år delar vi därför ut priser till butiker, verksamheter och personal som gjort det där lilla extra under året som gått. Nedan ser du vinnarna av årets Frölunda Torg Awards.

 

Årets skyltning och dekor – Gina Tricot 

Under året som gått har ni växlat upp – inte bara ett steg, utan flera. Med nytänkande och varierande skyltning, personal som pushar på rätt sätt och en atmosfär som andas inspiration och sälj, är det inte konstigt att just ni får pris i den här kategorin. Ni visar att de till synes små sakerna, som ordning och reda, rätt belysning och genomtänkt dekor, gör stor skillnad. När ni dessutom vågade kliva utanför er comfortzone och satsa på ett internationellt samarbete med en av Danmarks coolaste designers, gav det avtryck inte bara i den befintliga målgruppen utan även i en ny. Modigt, kaxigt och snyggt!

 

Årets butik – Åhléns

När folket sagt sitt stod det klart att er butik är minst sagt uppskattad. Våra kunder och följare hyllar er i stort och smått och vi kan bara konstatera att ni med ny ledning och nya team gör skillnad – varje dag! Genom att på ett inspirerande sätt möblera om i butiken, aktivt jobba med sälj och hela tiden tänka nytt kring hur man bemöter e-handeln, känns det självklart att just ni kammar hem det här priset. Med många modiga kampanjer under året som gått har ert varumärke väckt starka känslor och vågat gå i bräschen – hela tiden med en ödmjuk övertygelse om att vara på rätt spår.

 

Årets raket – Levi’s 

Under det gångna året har ni verkligen visat prov på att trägen vinner. Ni har inte alltid haft medvind, men ni har varit uthålliga och visat att mötet med kunden alltid står i fokus. Ni har ett starkt varumärke i ryggen och med trendig personal förstärker ni det ytterligare. Därför känns det solklart att det här priset går till just er. Ett av era mest älskade plagg har dessutom fått en remake och versionen 2.0 håller samma grymma passform. Vi kan inte säga annat än att er butik är en riktig klassiker! För vem kan någonsin glömma sina första 501:or?

 

Årets hederspris – Hemköp 

Med öppna armar har ni tagit emot och välkomnat det enormt viktiga sociala hållbarhetsprojekt vi startade upp i höstas – CentrumAkademin. Ni såg tidigt potentialen i projektet och öppnade upp arbetsplatsen för nya möjligheter – något som visat sig vara ett vinnande koncept för alla, inte minst för de personer som fått praktik hos er. Och inte nog med att ni bidragit till många arbetstillfällen, ni har också i allra högsta grad varit med och bidragit till ökat självförtroende hos de praktikanter som nu fått ett jobb att gå till och kollegor att umgås med – sådant som många av oss kanske tar för givet. Med varmt hjärta vill vi tacka för att ni valde att bli förebilder för många av våra andra hyresgäster.

 

Årets Frölunda Torg-profil – Ola Ahlgren, Flavour Market 

Med ett sprudlande leende, en stor portion jävlar anamma och en kämparanda utan dess like har du förmågan att charma oss alla. Det finns få människor som får service att kännas så naturligt, nästan så att det finns i ditt dna, utan att du ens vet om det. Vi ser att du berör och i allra högsta grad inspirerar med din positiva attityd. Och det är alltid med en personlig hälsning du möter dina kunder – även om mötet bara varar några korta sekunder, under rusningstid. Alla på Frölunda Torg har tyckt till och du fick överlägset flest röster. När det kommer till service är du förebildernas förebild.