Eldsjälsträff på Frölunda Torg 27/1

  Tid: Lördag den 27 januari, klockan 12–14.  

  Plats: Stora scenen, Centralhallen, Frölunda Torg.

  Arbetar du förebyggande för ökad hälsa och trygghet hos barn och unga i vårt närområde? Då är du varmt välkommen till vår eldsjälsträff! Träffen är öppen för föreningar, organisationer och eldsjälar aktiva inom Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg. På träffen får du chansen att söka stipendium och mingla med andra eldsjälar.

  Program för eldsjälsträffen   

  ● Inskrivning, mingel och enklare tilltugg.

  ● David Schongin, Centrumchef på Frölunda Torg, hälsar alla välkomna.

  ● Christina Wahlström, hållbarhetsstrateg på Skandia berättar om stiftelsen Idéer för livet.

  ● Inspirationsföreläsning med en eldsjäl som tidigare fått stipendium.

  ● Mingel där du får hjälp att söka stipendium.

  Sedan 2016 har Frölunda Torg, i samarbete med Skandias stiftelse Idéer för livet, arbetat i närområdet och delat ut stipendier till ett värde av 360 000 kronor. Sist kom över 50 personer till vår träff, så anmäl dig i tid för att vara säker på att få en plats.

  Anmäl dig senast den 22 januari till Frölunda Torgs marknadschef Johanne Gabrielson på johanne.gabrielson@skandiafastigheter.se.

  Du kan söka stipendium även om du inte har möjlighet att närvara på eldsjälsträffen. Kontakta Johanne Gabrielson för mer information. Sista ansökningsdag för stipendiet är den 15 februari.

  Eldsjälsträffen är en del av Frölunda Torgs föreningsdag som pågår mellan klockan 10 och 16. Vill du ställa ut eller på annat sätt marknadsföra din förening eller organisation under dagen kontaktar du Bodil Wästhede, föreningssamordnare i stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo, på bodil.wasthede@afh.goteborg.se.