Frölunda Torg välkomnar IKEA som ny hyresgäst!

IKEA Sverige öppnar ytterligare en planeringsstudio och näst på tur är Frölunda Torg, ett av Skandia Fastigheters och göteborgsområdets mest välbesökta köpcentrum. Konceptet gör det lättare att få hjälp med att planera, inreda och beställa IKEAs produkter.

 

- Samtidigt som vi nu står redo att välkomna kunder till vår nya planeringsstudio i Göteborg City är vi glada över att kunna dela med oss av nyheten att vi snart också öppnar upp på Frölunda Torg. Det är ett bra läge för oss på IKEA att nå ut med vår heminredningskunskap och tillsammans med kunder och medarbetare utveckla detta nya butiksformat, säger Anders Henricson, varuhuschef på IKEA Bäckebol.

 

Öppningen av den nya planeringsstudion planeras att ske under november/december 2021. Etableringen blir den andra i Göteborgsområdet.

 

- Vi är mycket glada att kunna välkomna IKEA till Frölunda Torg. De har ett bra fäste i Göteborg och att få vara med och skapa en tillgänglig butik/studio på ”torget” för alla våra besökare, känns helt rätt. Konceptet kommer att passa perfekt på Frölunda Torg, och kompletterar ett redan brett utbud för hemmet i trevliga miljöer, säger Tobias Heurlin, Biträdande Centrumchef på Frölunda Torg, Skandia Fastigheter.

 

 

Detta är IKEA Göteborgs nya planeringsstudio på Frölunda Torg: 

 

  • 95 kvadratmeter
  • Belägen inne på Frölunda Torg
  • Här kan ”torgets” besökare inspireras av olika delar av IKEAs sortiment samt få personlig service och hjälp med att planera och inreda olika rum hemma med fokus på kök, sovrum och förvaring.
  • Genom digitala tjänster och personliga planeringsmöten kan Frölunda Torgs besökare få hjälp att planera ett nytt kök, en hel garderobsvägg eller förvaringslösningar.
  • Ingenting går att köpa med sig från butiken men allting går att få levererat hem och monterat.