Nyetableringar på Frölunda Torg!

Under våren 2021 har ett flertal verksamheter öppnat på Frölunda Torg. Köpcentret välkomnar Salong Figaro, Cutters och Hello Boba. Dessutom har även mobiloperatören 3 och butiken Newbie öppnat i nya och större lokaler. I augusti välkomnas Sushi Yama till Torget.

- Det är fantastiskt att träffa människor och företagare som ser lika positivt på framtiden som vi gör. Att exempelvis Salong Figaro som tidigare legat utanför Frölunda Torg, ser fördelarna med att flytta in på Torget är ett bevis på att allas vårt arbete under denna kris har fungerat väl, säger Tobias Heurlin, Biträdande Centrumchef på Frölunda Torg.

 

Utmaningarna för butikerna och de övriga verksamheterna på Frölunda Torg lät inte vänta på sig när covid-19 slog till. Men trots en pågående pandemi så har både frisörsalonger och caféverksamhet glädjande nog öppnat.

 

Salong Figaro slog upp dörrarna i slutet av april. Här välkomnas kunden av en ljus och fräsch salong. Samtliga anställda innehar gesällbrev och några även mästarbrev – allt för att kvalitetssäkra kundens besök. Salong Figaro erbjuder förutom klippning, färgning och hårförlängning även olika skönhetsbehandlingar.

 

I början på maj öppnade frisörsalongen Cutters. Här kan den som har bråttom, snabbt svänga förbi på en klippning som endast tar 15 minuter. Dessutom till en billig peng. Oavsett om det är en dam/herr/barn-klippning så är pengen densamma. Deras koncept bygger på effektivitet, kvalitet och pris. Cafét Hello Boba, som öppnade i mitten på juni, serverar bubbelte - en söt tedryck från Taiwan med geléartade kulor av tapioka på botten. Hello Bobas interiör sprider glädje med ett färgstarkt uttryck och skön graffitikonst på väggarna.

 

- Det känns jätteroligt att ha välkomnat det norska frisörföretaget Cutters och Hello Bobas första enhet till Frölunda Torg. Det finns en efterfrågan från våra besökare att testa nya produkter och vi strävar ständigt efter att utveckla våra köpcentrum. Det är därför extra roligt att Hello Boba satsar på TikToks målgrupp, säger Johanna Hammarberg, Uthyrare Köpcentrum Väst.

 

3-butiken och Newbie öppnade i slutet av april i nya moderna lokaler. Newbie stoltserar bland annat med två rymliga och pampiga entréer där kunden möts av en varm, vacker och ljus inredning med fina detaljer och barnkläder.

 

- Både 3-butiken och Newbie som är fantastiska hyresgäster hos oss idag, har tagit ett kliv framåt och fått möjligheten att optimera sina lägen som gett positiva resultat, säger Tobias Heurlin, Biträdande Centrumchef på Frölunda Torg.

 

Men det är inte bara under våren det händer. Redan i slutet av sommaren välkomnas Sushi Yama. Det finns en god förhoppning om fler etableringar till hösten på Frölunda Torg.