RÖSTA på Årets Butik & VINN ett presentkort laddat med 1000kr!

Varje år hyllar vi våra medarbetare, butiker och verksamheter med en stor Awardsfest där vi delar ut awards (pris) till de som gjort det där lilla extra under året som gått. Nytt för i år är att vi låter er, våra besökare, utse vilken butik som kammar hem den mycket åtråvärda utmärkelsen Årets Butik!

  • Nomineringen gäller: Priset tilldelas den butik som med sin mångsidighet, innovation och höga serviceanda inspirerat både kunder och kollegor på Frölunda Torg.

  • Förnamn och erfternamn
  • E-postadress
  • Genom att skicka uppgifterna ovan till oss samtycker du till att vi behandlar dem i syfte att administrera ditt tävlingsbidrag. Om du inte längre vill att vi ska använda dina uppgifter för nyss nämnda ändamål ber vi dig höra av dig till oss. Uppgifterna sparas till dess att tävlingen är avslutad. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, klicka här.

 

Våra tävlingsregler och villkor hittar du på här.

 

Tävlingen avslutas den sista april och vinnaren utses och presenteras veckan därpå. Vinnaren utses utifrån innehållet i motiveringen – vi ser gärna personliga erfarenheter och upplevelser i motiveringarna (men det är inget måste).

 

Lycka till!