Här hittar du allt roligt som händer på Frölunda Torg i jul

Träffa tomten hos oss

Under tre söndagar i december finns tomten på plats på Frölunda Torg. Då är alla barn varmt välkomna att säga hej, ta en bild och lämna in sina önskelistor. På grund av den rådande situationen i samhället tar tomten inte emot några kramar och det är heller inte tillåtet att sitta i tomtens knä.

 

Schema för tomten
5 december kl 12-16
12 december kl 12-16
19 december kl 12-16

Premiär för våra julbodar

I år är det premiär för Frölunda Torgs mysiga julbodar, där du kan inhandla det lilla extra till julbordet samtidigt som du får en ordentlig dos julstämning. Botanisera bland ost, korv, choklad och annat smått och gott – lokalproducerat, hantverksmässigt och alldeles, alldeles underbart!

 

Julbodarna har öppet
2–3 december kl 14–18
4–5 december kl 12–18
9–10 december kl 14–18
11–12 december kl 12–18
16-17 december kl 14-18
18–19 december kl 12–18
20–23 december kl 14–18

 

Gäsene Mejeri
Hos Gäsene Mejeri hittar du goda och krämiga ostar för julens alla smörgåsar. Mjölken kommer från lokala gårdar och inte en droppe färdas längre än 25 minuter innan den når mejeriet.

 

Härryda Karlsson
Hos Härryda Karlsson hittar du svensk korv, rökt på gammaldags vis med naturliga kryddor. Upptäck din julfavorit bland Karlssons hederliga, gamla klassiker och nya recept med en modern knorr.

 

Rollands Saluhall 
Rollands handlar om god smak. Allt som säljs är noggrant utvalt och avsmakat av bröderna själva. Frukt, ost och choklad – här hittar du delikatesserna som blir pricket över i:et på julbordet.

 

Sylvain Marron
Välkommen till en liten del av Frankrike i Göteborg! Chokladen tillverkas med stor passion och Sylvains franska arv sätter sin prägel på pralinerna. Här hittar du godiset som förgyller julen.

Upptäck vårt jullandskap

Jullandskapet på Frölunda Torg är en mysig upplevelse för både stora och små, med vacker juldekor, stora ljusinstallationer och en sagovärld där du kan träffa både söta små djur och mystiska väsen. Strosa runt bland snötäckta granar, besök tomtens vardagsrum, hälsa på hemma hos älvorna och spegla dig i den frusna sjön. Det finns massor av spännande saker att se och upptäcka här!