fbpx

Deltid

Sök senast 1/11

Receptionist sökes till Infocenter på Frölunda Torg

Deltid

Sök senast 1/11

Om tjänsten

I denna roll som receptionist och Service Manager får du vara med och utveckla ett nytt receptionsuppdrag i ett av Göteborgs populäraste köpcentrum som invigde sin nya informationsdisk i slutet på juni. Som receptionist är du en del av serviceupplevelsen för såväl besökare som medarbetare. Kunden eftersträvar en upplevelse i världsklass som ska ge besökare en upplevelse utöver det vanliga. Du kommer vara en del av denna upplevelse vilket kräver god samarbetsförmåga, lyhördhet, flexibilitet och ett gott humör. Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt jobb, i trevlig miljö och med glada och serviceinriktade kolleger. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat att hänvisa besökare, svara på frågor, sälja presentkort, kontakt med leverantörer och centrumledning samt övriga kundärenden.

 

Vem är du?
Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter med glädje. Vi ser gärna att du är energisk, positiv, flexibel och gillar att jobba i team. Du har jobbat med service tidigare och arbetat i Office-paketet innan samt talar flytande svenska och engelska.

 

Anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning Sysselsättningsgrad: 86%
Start: i mitten på november
Arbetstider: måndag till fredag 13:45-20:10 samt varannan lördag 09:30-14:00.

 

Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. I denna tjänst är du anställd hos oss på Middlepoint och arbetar ute hos vår kund, i detta fall på ett stort företag i Frölunda. Vi är ISO certifierade för miljö och kvalitet och vi har självklart kollektivavtal. Tjänsten har stora utvecklingsmöjligheter och vi söker dig som är driven och ambitiös och vill vara med och växa hos oss.

 

Ansök på länken nedan:

Receptionist sökes till Infocenter på Frölunda Torg – Middlepoint


Kontaktuppgifter

Tel: 0702497714

Email: lisa.jackson@middlepoint.se


Om arbetsgivaren

Som receptionist är du en del av serviceupplevelsen för såväl besökare som medarbetare på Frölunda Torg.