Nu blir det unnsdag på onsdag på Frölunda Torg!

Vi äter inte bara för att bli mätta. Varje frukost, lunch, fika och middag är ett potentiellt moment och ett tillfälle att njuta av något gott. Men det är lätt att glömma bort det och istället se maten som en praktisk lösning. Tänk om det fanns en dag tillägnad unnandet och tänk om Frölunda Torg kunde äga den dagen…

 

Det kan det! Genom att byta namn på onsdag och istället kalla dagen för unnsdag visar Frölunda Torg att de är en plats där det går att unna sig något extra – oavsett om det är en lyxkaffe, en fräsch smoothie eller bara slippa laga middag.

 

- Under pandemin har vi märkt ett ökat intresse kring produkter och tjänster som inte är så lätta att få tag på online – som exempelvis mat och dryck. Det känns fantastiskt att genom höstens andra kampanj lyfta Frölunda Torgs breda matutbud. Torget blir platsen där våra besökare kan unna sig det där lilla extra och sätta guldkant på vardagen. Kampanjen är humoristisk, inkluderande och lätt att haka på för våra hyresgäster, säger Terese Carlson, Marknadsansvarig Frölunda Torg.

 

Kampanjen pågår under veckorna 38-43 och under dessa veckor kommer matinstallationer att finnas på plats på Frölunda Torg. Här kan besökarna interagera och fotografera sig tillsammans med installationerna. Det blir även roliga och fyndiga tävlingar med fina priser i Mix Megapol The Show med Tommy & Lovisa.