Presentkort – Frolunda Torg

Vill du köpa ett presentkort?

Ge bort något som inte göms undan

Presentkortet gäller i de flesta butiker, restauranger och verksamheter på Frölunda Torg (se lista nedan) och är giltigt i 2 år från kortets inköpsdatum. Kortet laddas med valfritt belopp mellan 100–5000 kr och kan användas vid flera tillfällen i olika butiker.

 

Vi reserverar oss för eventuella avvikelser gällande vilka butiker som tar emot presentkort. Vill du vara helt säker – ta kontakt med butiken innan inköp av presentkort.

 

Uthämtningskod: 

När du mottagit din kod för uthämtning så används denna för att hämta ut ditt/dina presentkort i en presentkortsautomat eller på Frölunda Torg Infocenter. Uthämtningskoden har 3 månaders varaktighet från den dag då uthämtningskoden har skickats ut. Uthämtningskoder som har passerat datumet kommer inte att ersättas, så var noga med att använda upphämtningskoden inom giltighetsperioden.

 

 


KONTROLLERA SALDOT PÅ DITT PRESENTKORT

Om ditt kortnummer börjar på 10XX


Köp på plats

 

Presentkort köper du smidigt i någon av våra fysiska automater (endast kortbetalning) som står utplacerade på Frölunda Torg (se nedan). Du kan även få hjälp med köp i vårt Infocenter.

Automaten vid Hemköp följer Hemköps öppettider och de övriga tre är tillgängliga under Frölunda Torgs öppettider. Infocenter är bemannat under torgets öppettider.

   

Infocenter

  • 30 meter från Familjeloungen, övre plan
 

Presentkortsautomater

  • Vid Stora scenen, nedre plan
  • Utanför Parfym.se, övre plan
  • Utanför Hemköps förbutik, nedre plan
 

Att tänka på vid köp på plats

  • Vänligen notera att ett köpt presentkort ej återlöses.
 

Har du frågor gällande presentkort du köpt på plats?

presentkort@frolundatorg.se


Butiker som tar emot Frölunda Torgs presentkort