PhoneIX

Mobilreparation, Mobilskal, Mobiltillbehör

Söker du efter en professionell mobilreparatör i Göteborg?

Då skall du vända dig till PhoneIX som ligger i hjärtat av Frölunda Torg. Hos oss kan du genomföra reparationer på enheter från Samsung, Huawei och Apple. Vi lagar de flesta telefonmodellerna och en stor del surfplattor. Vi hjälper även våra kunder att hitta bra skal, tillbehör och övrigt skydd till telefonen.
Vår butik i Frölunda Torg har alltid drop-in service. Oftast har vi reservdelarna hemma i lager så att vi kan genomföra din reparation under en och samma dag. Du är alltid välkommen att besöka vår butik för att prata med någon av våra duktiga tekniker. Våra tekniker har lång erfarenhet och jobbar alltid för att du som kund skall bli 100% nöjd. Det går såklart också att boka tid i förväg om du behöver ha din mobiltelefon eller surfplatta lagad vid en specifik tid. Om det skulle vara så att det inte går att reparera din mobil för att den har alldeles för svåra skador, kan vi då istället erbjuda dig ett riktigt bra pris på en begagnad mobiltelefon.

 

Vi lämnar 12 månader garanti på majoriteten av alla våra reparationer. På batteribyten på iPhone, Samsung Galaxy & Huawei P-serien lämnar vi alltid 12 månader garanti. Du som kund skall känna dig trygg med din reparation och veta att vi alltid hjälper dig ifall något skulle inträffa.

 

Vilka är PhoneIX?

Idag är vi en av Sveriges största kedjor för reparationer, service och underhåll av mobiltelefoner och surfplattor. Vi hjälper företag och privatpersoner runtom i hela Sverige. Vårt mål är att alltid levererar högklassig service, marknadens bästa reservdelar och professionellt genomförda reparationer. Varmt välkommen till PhoneIX i Frölunda Torg!