Vill ditt företag etablera sig på Frölunda Torg?

Frölunda Torg erbjuder en unik mix av alla de stora ledande kedjorna, internationella koncept som tidigare inte funnits i Göteborg och lokala aktörer och varumärkesbutiker som du vanligtvis bara hittar i city. Vi har flest modebutiker i Göteborg och stans bredaste butiksutbud.

 

Här finns också tre livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer för alla smaker. Frölunda Torg ligger strategiskt i västra Göteborg, mitt i ett levande stadsdelscentrum och mitt i en knutpunkt för kollektivtrafiken.

 

För närvarande har Frölunda Torg en omsättning om 2 800 mkr (inkl moms) och ca 10 miljoner besökare. Frölunda Torg har handelsytor på 56 000 kvm och vård och social service på 18 000 kvm.

 

Skicka din intresseanmälan genom att maila till Frölunda Torg på:
lokalhyra@frolundatorg.se 

 

 

Vill du hyra en event- eller annonsyta?

En värld av shopping, mat och upplevelser
Frölunda Torg ska vara Händelsernas Centrum – en plats där besökarna alltid kan uppleva något, bli inspirerade och känna att de är en del av den nya tiden. Med över 30 000 besökare per dag finns det nästan inga gränser för vad du kan uppnå när du väljer att hyra din event- eller annonsyta hos oss.

 

Varje år gör vi tre större kampanjer där vi går stort med utomhusreklam i Göteborg och annonsering i digitala och sociala kanaler – allt för att locka så många besökare som möjligt. Vi vet vad som krävs för en riktigt lyckad aktivering, och delar gärna med oss av vår kunskap till dig.

 

Klicka HÄR för att komma till vår broschyr.

 

Vill du hyra en event- eller annonsyta?
Kontakta Frölunda Torgs marknadsavdelning på
info@frolundatorg.se