Om oss

På Frölunda Torg hittar du ett brett utbud av mode, skönhet, inredning, sport och elektronik, såväl som restauranger och kaféer med mat och dryck från jordens alla hörn. Besök de populära kedjorna eller botanisera bland våra märkesbutiker. Koppla av på någon av salongerna eller ladda upp på vårt gym.

 

Välkommen till en värld av shopping, mat och upplevelser – 15 minuter från centrala Göteborg.

Äta & Fika

På Frölunda Torg har du alltid nära till något gott. Flertal restauranger och kaféer står redo att göra din shoppingrunda ännu bättre. Här hittar du exempelvis sushi, indiskt, pizza och världens två största snabbmatsrestauranger – Subway och McDonalds. Dessutom finns ett flertal olika kaféer för dig som bara vill ta en fika. Välkommen och upptäck det goda och spännande utbudet!

Familjelounge

Vår familjelounge är en plats där föräldrar med barn 0–4 år kan koppla av från shoppingen en stund. Syskon är förstås också välkomna. I familjeloungen finns lekrum, skötrum och amningsrum. Eftersom vi inte har någon personal i familjeloungen får inte barn lämnas utan tillsyn. Du som förälder eller målsman ansvarar för dina barn.
Familjeloungen hittar du på övre plan vid Åhléns.

Säkerhet

Trygghet

På Frölunda Torg har vi en väl utarbetad säkerhetsplan med gemensamma rutiner för brand, utrymning och olycksfall. Hela centret har fasta sprinkler med automatlarm. Årligen genomförs brandövningar, utrymningsövningar och säkerhetskontroller av sprinklersystemet.

 

Bevakning

Frölunda Torg är bevakat dygnet runt och bevakningen sköts av vaktbolaget Addici som ser till att vi tillhandahåller en hög säkerhetsnivå i centret. Ordningsvakterna utbildas kontinuerligt i akutsjukvård och hjärt- och lungräddning. I centret finns tre hjärtstartare utplacerade för att finnas till hands vid en eventuell nödsituation. (En vid Triumfglassbutiken, en vid de bakre utrymmen vid scenen och en vid Hemköp.)

 

På Frölunda Torg har vi kameraövervakning på centrets alla allmänna ytor, detta är ett väl utvecklat system som hjälper till att upprätthålla en hög säkerhetsnivå i centrets alla delar.

 

För att Frölunda Torg ska kännas tryggt och säkert har vi även ett samarbete med närpolisen då vi kontinuerligt har säkerhetsmöten och en dialog om säkerheten på och runtomkring Frölunda Torg.

 

Telefon: 031- 760 61 15
Mail: vakt.frolunda@coor.com

 

För mer info om vaktbolaget Addici besök deras hemsida http://www.addici.se.