Frågor och svar

Här följer svar på våra vanligaste frågor. Hittar du inte svar på din fråga, så hör av dig till info@frolundatorg.se.

Får man ha hund inne på frölundatorg?

Enligt vår policy är det inte är tillåtet att ha med sig hund i centrat eller i butikerna. En av de främsta anledningarna är med hänsyn till våra allergiker samt att det strider mot våra ordningsregler. Detta gäller såväl liten som stor hund. Undantag är funktionsnedsatta med ledsagarhund samt besök till och från Arken zoo.

 

Kontakta gärna någon av våra väktare på tel nr 031-760 61 15 när du kommer hit med din servicehund. Till vakterna kan du också ställa frågor.

Var finns det toaletter på frölundatorg?

På Frölunda Torg har vi allmänna toaletter på två platser i centret. Du hittar dem på övre plan i vid Åhléns och familjeloungen. I familjeloungen har vi även en familjetoalett som är barnanpassad. På nedre plan är toaletterna belägna i anslutning till Salutorget, vid Cappuccino.  På Frölunda Torg har vi kostnadsfria toaletter. Vår ambition är att kunna erbjuda fräscha, hela och rena toaletter genom att ha bemanning som städar och underhåller toaletterna kontinuerligt under centrets öppettider.

Hur fungerar det i familjeloungen?

  • Familjeloungen är tillfälligt stängd.

 

Familjeloungen är till för föräldrar med barn 0-4 år. Syskon är förstås också välkomna.
I familjeloungen finns lekrum, skötrum och amningsrum. Eftersom vi inte har någon personal i familjeloungen får inte barn lämnas utan tillsyn. Du som förälder eller målsman ansvarar för dina barn. Familjeloungen ligger på övre plan vid Åhléns.

Var kan jag parkera på frölundatorg?

Frölunda Torg erbjuder 2 500 parkeringsplatser både utomhus och i våra p-hus. På samtliga parkeringar får du stå gratis i tre timmar. På natten låser vi p-hus B.

Hur hittar jag inne på frölundatorg?

På flera platser i centrat finns digitala informationstavlor med information om butiker, öppettider och service. Här kan du även ta en shoppingguide för att lättare hitta dit du ska.

Söka jobb på frölundatorg

Du söker jobb direkt i butiken du önskar arbeta i genom att lämna CV och personligt brev till butikschefen. Telefonnummer till butikerna hittar du under butiker här på hemsidan.

Fotografering inne på frölundatorg?

Eftersom våra ytor betraktas som allmän plats kan vi inte förbjuda fotografering.  Dock vill vi att du till info@frolundatorg.se anmäler dig i förväg och annonserar vart du kommer ifrån, på uppdrag från vem osv. Vi tittar även gärna på material som ska publiceras för att ge vår synvinkel eller ge dig tips eller kanske bidra med eget bildmaterial om det finns.  Tv-kanaler, journalister och radio hör alltid av sig i förväg för att underlätta produktionen samt i samråd med oss hitta en lämplig plats beroende på innehåll.

Fotoautomat på frölundatorg?

Du hittar en fotoautomat under rullbandet vid Hemköp på nedre plan. I Fuji butiken kan du ta passfoton/ id kort som levereras på 10 minuter. Där ser du dessutom hur din bild blir innan du printar dem. Du hittar Fuji butiken på nedre plan mittemot Pressbyrån.

MC-parkeringar på frölundatorg?

Vi har markerade parkeringsplatser för motorcyklar i p-hus B framför Frölunda Specialist sjukhus.

Har du elbil?

Frölunda Torg har parkeringsplatser med laddningsstationer för elbilar. Du finner dessa speciellt hänvisade platser på parkeringsfält B. Elbilsladdarna är anslutna till appen ”ladda elbilen”. Ladda ner appen för att betala, se placeringen samt tillgängligheten av laddstationerna.

Event på Frölunda Torg ?

På grund av Coronapandemin och de åtgärder vi gör för att förhindra smittspridning anordnar vi inga event eller hyr ut yta för närvarande.

Vi följer de riktlinjer som folkhälsomyndigheten beslutar.