Frågor och svar

Här följer svar på våra vanligaste frågor. Hittar du inte svar på din fråga, så hör av dig till info@frolundatorg.se.

Borttappade saker?

Kontakta Infocenter.

Telefon. 031- 734 38 38
Mail: info@frolundatorg.se

Går det att förlänga utgångna presentkort?

När presentkortet passerat utgångsdatum, tas kortet ur försäljning. Presentkortet är kopplat till köpet i systemet och när transaktionen gått igenom går det ej att förlänga.

Giltighetstiden för presentkort är 2 år från inköpsdatum.

Vi har därför tyvärr ingen möjlighet att förlänga eller ge dig ett nytt presentkort.

 

Vill du hyra lokal på Frölunda Torg?

Skicka din intresseanmälan genom att maila till Frölunda Torg på:
lokalhyra@frolundatorg.se

Var finns det toaletter på Frölunda Torg?

På Frölunda Torg har vi allmänna toaletter på tre platser i centret. Du hittar dem på övre plan i vid Åhléns och familjeloungen. I familjeloungen har vi även en familjetoalett som är barnanpassad. På nedre plan är toaletterna belägna vid Hemköp samt mitt emot Ticket. På Frölunda Torg har vi kostnadsfria toaletter. Vår ambition är att kunna erbjuda fräscha, hela och rena toaletter genom att ha bemanning som städar och underhåller toaletterna kontinuerligt under centrets öppettider.

Hur fungerar det i Minitorget Frölunda Torgs Familjelounge?

I Minitorget finner du kreativa lekytor för barn i alla åldrar. Här finns även mikrovågsugn, skötrum och amningshörna. Eftersom vi inte har någon personal i Minitorget får inte barn lämnas utan tillsyn. Du som vuxen ansvarar för dina barn. Minitorget ligger på övre plan vid Åhléns.

Var kan jag parkera på Frölunda Torg?

Frölunda Torg erbjuder 2 500 parkeringsplatser både utomhus och i våra parkeringshus. På samtliga parkeringar får du stå gratis i tre timmar. På natten låser vi parkeringshus B.

Får man ha hund inne på Frölunda Torg?

Vi välkomnar alla våra fyrbenta vänner att följa med sina ägare in i köpcentrumet. För allas trevnad och säkerhet ber vi dig att hålla din hund kopplad under hela besöket och att du har ständig uppsikt över din hund.

Vänligen observera att medan hundar är välkomna att följa med in i köpcentrumet, kan individuella butiker, restauranger och verksamheter ha olika regler. Vi ber dig respektera deras beslut.

Vänligen notera att hundar inte tillåts inne i vår Familjelounge, Minitorget.

Hur hittar jag inne på Frölunda Torg?

Följ skyltsystemet i taket.

På flera platser i centrat finns digitala informationstavlor med information om butiker, öppettider och service. Här kan du även ta en shoppingguide för att lättare hitta dit du ska.

Söka jobb på Frölunda Torg?

Du söker jobb direkt i butiken du önskar arbeta i genom att lämna CV och personligt brev till butikschefen. Telefonnummer till butikerna hittar du under butiker här på hemsidan.

Fotografering inne på Frölunda Torg?

Eftersom våra ytor betraktas som allmän plats kan vi inte förbjuda fotografering.  Dock vill vi att du till info@frolundatorg.se anmäler dig i förväg och annonserar vart du kommer ifrån, på uppdrag från vem osv. Vi tittar även gärna på material som ska publiceras för att ge vår synvinkel eller ge dig tips eller kanske bidra med eget bildmaterial om det finns.  Tv-kanaler, journalister och radio hör alltid av sig i förväg för att underlätta produktionen samt i samråd med oss hitta en lämplig plats beroende på innehåll.

Fotoautomat på Frölunda Torg?

Du hittar en fotoautomat under rullbandet vid Hemköp på nedre plan samt en vid toaletterna vid Ticket. I Fuji butiken kan du ta passfoton/ id kort som levereras på 10 minuter. Där ser du dessutom hur din bild blir innan du printar dem. Du hittar Fuji butiken på nedre plan.

MC-parkeringar på Frölunda Torg?

Vi har markerade parkeringsplatser för motorcyklar i parkeringshus B framför Frölunda Specialist sjukhus.

Har du elbil?

Frölunda Torg har parkeringsplatser med laddningsstationer för elbilar. Du finner dessa speciellt hänvisade platser på parkeringsfält B och parkeringsfält C. Elbilsladdarna är anslutna till appen ”Ladda din elbil”. Ladda ner appen för att betala, se placeringen samt tillgängligheten av laddstationerna.

Event på Frölunda Torg?

Alla eventförfrågningar skickas till info@frolundatorg.se