Sail Racing

Damkläder, Frilfuftskläder, Kläder, Ytterkläder

Den 7 juli 1977 registrerades Sail Racing-varumärket officiellt och återlanserades 1999 med grundarnas ursprungliga passion för segling fortfarande stadigt förankrad på plats.  Idag är Sail Racing International AB ett högt specialiserat företag baserat i Sverige. Företaget fokuserar på att designa och konstruera den mest innovativa och tekniska utrustningen för snabbsegling. Sail Racing-utvecklingsteamet består av kläddesigners, industridesigners och en 3D-animator. Denna talangfulla, sammanhållna grupp är engagerad i att upptäcka nya material, uppnå bästa passform och skapa tilltalande designs från input som ges av de professionella seglingsidrottare som utgör Sail Racing Test Team.

 

Sail Racing designar också, marknadsför och säljer en sportklädkollektion. Utseendet på denna kollektion skapas alltid med höghastighetssegling i åtanke.

 

Sail Racing är den Officiella Klädpartnern till Alinghi Red Bull Racing, utmanare för den 37:e America’s Cup.

 

Sail Racing var den Officiella Klädpartnern till vinnarna av den 36:e America’s Cup, Emirates Team New Zealand. Sail Racing var den officiella partnern till den 35:e America’s Cup och ORACLE TEAM USA, försvararna av trofén. Ytterligare officiella partnerskap är Sail Grand Prix, Royal Hong Kong Yacht Club och Sydney Royal Yacht Squadron.

 

Alla Sail Racing-produkter finns tillgängliga globalt online.