Omtanken – din vårdcentral, BVC och rehab

Vårdcentral

Hos Omtanken får du den vård du behöver. Det är lätt att komma till oss. Du möter engagerade medarbetare som ser till hela din hälsa. För att ge dig trygghet och bästa möjliga vård är vårt mål att du ska få träffa samma läkare och team.

 

Om oss:
Omtanken är ett familjeföretag som består av 8 vårdcentraler och 4 rehabcenter, i Göteborg och Mölndal. Hos oss hittar du även BVC, företagshälsovård, psykolog- och resevaccinationsmottagning. Vi har samlat allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att leva ett fungerande och hälsosamt liv.

 

På omtanken arbetar läkare, sköterskor, terapeuter och övrig personal med ett helhetstänk kring din hälsa. Tillsammans med dig arbetar vi för att du ska känna dig frisk och må bra.

 

För att du som patient ska uppleva trygghet och kvalité arbetar vi för att du ska träffa samma läkare och team. Oavsett vem du är, ser vi till att du får den vård du behöver.

 

Vi har en hög medicinsk kompetens och arbetar långsiktigt för att uppnå en bättre folkhälsa. Allt vi gör genomsyras av en positiv anda och ett starkt engagemang för dig som patient.