Tävlingsinformation: Vårt Stora Quiz om Frölunda Torg

Är du expert på Frölunda Torg? Gör vårt stora quiz för att tävla om veckovinster och en finalplats hos oss den 27 april.

 

Så här går det till:

Tävla på frolundatorg.se/quiz eller utmana en vän på vår quizstation i Centralhallen. Skicka in ditt tävlingsbidrag i formuläret och håll sedan utkik i din mail där du behöver bekräfta ditt inskick till tävlingen (detta behöver du endast göra en gång). Du kan tävla hur många gånger du vill!

 

Det här kan du vinna:

De 8 personer som den 22 april har bäst resultat i quizet blir inbjudna till att delta i vårt finalevent på Frölunda Torg, där en lycklig vinnare kommer att belönas med 30 000 kronor i presentkort på Frölunda Torg! På finaldagen kommer även presentkort på 3000 kronor respektive 2000 kronor att delas ut till andra- och tredjepristagaren.

 

Dessutom finns det möjlighet att vinna ett presentkort på 1000 kr på Frölunda Torg varje vecka under perioden 18 mars till 27 april.

 

Finalevent:

Välkommen till Centralhallen på Frölunda Torg lördag 27 april då quizfinalen går av stapeln. Stefan Odelberg är quizmaster och har lovat att bjuda på en riktig show!

Schema

Kl. 12.00 – Gruppspel 1
Kl. 12.45 – Gruppspel 2
Kl. 13.30 – Semifinal
Kl. 14.30 – Final
Kl. 15.00 – Prisutdelning

 

 

Tävlingsregler

 

För att få chans att vinna 30 000 kr* i presentkort på Frölunda Torg måste du vara en av de topp 8 bland tävlanden** i Frölunda Torgs digitala quiz, samt vara minst 16 år gammal. De som är i topp 8 får möjlighet att medverka i ett finalevent som utspelas inför publik på Frölunda Torg där den slutgiltiga vinnaren koras. Finalen sker i Centralhallen på Frölunda Torg lördag 27 april kl 12–15. Finalisterna utses och blir kontaktade 22–24 april.

 

3000 kr i presentkort på Frölunda Torg går till andrapristagaren och 2000 kr i presentkort på Frölunda Torg till tredjepristagaren. Vinnarna kommer att utses genom flest antal rätt svar på kortast tid, och frågorna kommer att röra Frölunda Torg, liksom det digitala quizet.

 

Vinnarna hämtar ut sina presentkort på Frölunda Torgs Infocenter. Legitimation/ID-handling krävs för att du ska kunna hämta ut ditt presentkort. Du måste personligen hämta ut din vinst.


Om vi inte får tag på dig, via den mailadress eller det telefonnummer som du angivit, inom 24 timmar från första kontakt, går din finalplats vidare till nästa person på topplistan. Detsamma gäller om du inte har möjlighet att medverka vid finaleventet. 

 

Vid medverkan under finaleventet godkänner du (och din eventuella målsman) att Frölunda Torg, och deras samarbetspartners, fotograferar och filmar finaleventet. Materialet kommer visas på hemsida samt i sociala medier i anknytning till Frölunda Torgs marknadsföring om quizet. 

 

Under 5 veckor kommer även 5 veckovinnare att utses, dessa vinnare får vardera ett presentkort á 1000 kr/st. Den som ligger högst upp på topplistan kl 23:59 på söndagen vinner. Vinnare för varje vecka kommer att kontaktas senast tisdagen efterföljande vecka. Du har endast möjlighet att vinna ett presentkort på 1000 kr. Om du är nr 1 på topplistan i flera veckor så går vinsten istället vidare till nästa kvalificerade person. Din chans att gå till slutfinal påverkas inte av att du redan har vunnit 1000 kr. Vid vinst godkänner du att ditt namn publiceras i Frölunda Torgs sociala kanaler och hemsida. 

 

Det finns inga restriktioner kring hur många gånger du får tävla.

 

* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
** Tävlingsresultat är baserat på flest antal rätt svar på kortast tid samt en utslagsfråga om flera personer har samma antal rätta svar på samma tid.

 

Tävlingsvillkor

 

 • Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt för kommunikation med dig under Quiz-kampanjens period. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn att publiceras på Frölunda Torgs sociala kanaler och hemsida samt på quizets topplista. Efter avslutad tävling, och när priserna har delats ut till vinnarna, kommer personuppgifter som samlats in om de tävlande att raderas.
 • Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 • Ansvarig för tävlingen är Frölunda Torgs Centrumledning via Skandia Fastigheter.
 • För att delta i finaltävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, ha fyllt 16 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen. Om du inte har fyllt 18 år än måste du ha målsmans godkännande för deltagande i finalevent.
 • För att delta i tävlingen skickar du in dina svarsresultat i quizet tillsammans med ditt namn, mobilnummer och e-postadress. Tävlingsbidrag utan kontaktuppgifter blir diskvalificerade. Dina kontaktuppgifter kommer inte att publiceras utan kommer endast användas för att komma i kontakt med dig om du får möjlighet att delta i finalen eller har blivit en veckovinnare.
 • Om Frölunda Torg har anledning att tro att du använt falska uppgifter eller om du angivit ett påhittat namn till topplistan förbehåller sig Frölunda Torg att diskvalificera ditt inskick och ta bort dig från topplistan.
 • Möjlighet att bli utvald till finaleventet är under perioden 18 mars–21 april. Den digitala tävlingen avslutas den 22 april då finalisterna börjar bli kontaktade. Finaleventet sker den 27 april. Totalt finns det en vinstpott på 40 000 kr i presentkort på Frölunda Torg, fördelad enligt följande: 30 000 kr till vinnaren, 3000 kr till andrapristagaren och 2000 kr till tredjepristagaren på finaleventet. Samt 5 st veckovinnare i den digitala tävlingen med vinster på 1000 kr/st, dvs. totalt 5000 kr. Vinnarna hämtar ut sina presentkort personligen i infodisken på Frölunda Torg. Legitimation/ID-handling krävs. Alla presentkort har en giltighetstid på 2 år från datumet som pengarna laddats på kortet.
 • Tävlingsfrågorna är baserade på aktuell information, insamlad från respektive verksamhet under januari 2024. Alla rätta svar på frågorna i quizet kommer att publiceras på Frölunda Torgs hemsida efter kampanjperiodens slut. Håll utkik i Frölunda Torgs sociala kanaler för information om när svaren publiceras!
 • Frölunda Torg förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Frölunda Torg får vetskap om, eller på sannolika grunder anser att, en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
 • Frölunda Torg tar inte ansvar för borttappat eller på annat sätt förlorat presentkort. Efter överlämning av presentkort till vinnarna, är presentkortet vinnarens ansvar.
 • I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Frölunda Torgs beslut att vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 • Vid misstanke om fusk i något avseende äger Frölunda Torg rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.
 • Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Frölunda Torgs Centrumledning via Skandia Fastigheter. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Vinnare är dem som svarat rätt på flest frågor på snabbast tid. Det finns inte möjlighet att vinna mer än en veckovinst. En veckovinst påverkar inte din möjlighet att komma till finaleventet.
 • Vinnarna kommer att kontaktas via e-post och/eller telefon. Frölunda Torg kommer att försöka nå vinnaren under 24 timmar från att varje veckotävling avslutats samt finalisterna under 22–24 april. Om vi ej kommer i kontakt med dig förbehåller sig Frölunda Torg att kontakta nästa person i topplistan för möjlighet att delta i finaleventet.
 • Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.
 • Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Frölunda Torg förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.
 • Anställda eller närstående till anställda på Frölunda Torg eller hos Frölunda Torgs samarbetspartners får inte delta i tävlingen.